Trött på att betala extra?

Visst är det tröttsamt att få fasaden nedklottrad varje vecka? Har man en fastighet belägen någorlunda centralt och på en inte allt för trafikerad gata så kan man räkna med att det kommer upp en hel del klotter på fasaden – och ofta är det inte välgjorda målningar utan bara något slagord eller några bokstäver som mest ser ut som kladd gjort på några sekunder (vilket det är). Att betala för klottersanering Göteborg varje månad blir i det långa loppet en stor utgift och det kan vara ohållbart att fortsätta göra det.

Ett problem många fastighetsägare delar

Klotter är ett stort problem för många fastighetsägare och flyttfirmor, man kan tänka att det inte är så illa – det är ju inte så att huset rasar om någon klottrar på det men det ser bara inte bra ut och om det är verksamheter eller boende i huset så sjunker deras trivselnivå om fasaden ser förfallen ut. Att få klottrare att sluta klottra verkar inte riktigt vara ett alternativ – så vad kan man göra för att slippa klottret?

En billigare lösning – om man kan tänka sig att ha graffiti på väggen

En välgjord graffitimålning är bra mycket snyggare än lite snabbt klotter, eller hur? Det kan ju se helt fantastiskt ut när en duktig graffitimålare får ett par dagar på sig att göra en välgjord målning – och det kanske en verksamhet eller boende faktiskt skulle uppskatta istället för att se ner på?

Vad som är lustigt med det här är

Att när man låter en duktig graffitimålare måla på fasaden så slutar dem andra direkt att klottra där och måste flytta. Det är som att hänga upp en död fiskmås över en uteservering. Det är för att graffitimålare och klottrare gärna inte går över varandras verk – och särskilt inte om dem är välgjorda och snygga och den som målat är erkänd. Så det här är ett sätt att slippa betala för klottersanering Göteborg, dock får man ge upp sin stolthet och ta hjälp av ”andra sidan” för att lösa problemet. Så om du vill slippa klottersanering Göteborg rekommenderar jag att du anlitar en graffitimålare som tar hand om din fasad och gör ett bra jobb!